Tuesday, July 29, 2014

Bellapierre 2

Jumestus ja pildid: Penelope
Modell: Grete Paia

Grete jumestuse tegin Bellapierre toodetega.


Naha ettevalmistamiseks kasutasin Bellapierre Derma Beauty nahahooldussarja, mille koostisest ja toimest kirjutasin pikemalt siin: Minu nädal Bellapierrega


Meigipõhja tegemiseks kasutasin mineraalpuudrit (toon Cinnamon). Ühtlase ja katva põhja saavutamiseks kandsin näole 2 õhukest kihti puudrit.


Modelleerisin näo päikesepuudriga Pure Element ja panin põskedele Suade-nimelist ruuži. Kõik Bellapierre tooted on rikkalikult pigmenteeritud, nii et ettevaatust pealekandmisel!



Tahtsin teha tumedat silmameiki ja selleks, et toon oleks intensiivne, aga värv ei pudiseks, segasin tumesinist lauvärvi Refined kreemja Make up Base sisse. Nii valmib kreemjas matt lauvärv, mis üldse ei pudise. Panin kulmu alla heledat lauvärvi Twilight ja hajutasin ülemineku pehmemaks. Tahtsin silma välisnurka saada eriti intensiivset värvi, nii et kandsin sinna tumesinist tooni märja pintsliga - see väldib samuti värvi pudenemist ja annab veel intensiivsema tooni kui Make-up base abil saavutatud tulemus. Koos Make-up basega kasutatuna  jääb lauvärv matt, kui aga kanda peale märja pintsliga, saab tulemus läikiv.


Värvisin ripsmed musta tušiga, kulmud pruuni lauvärviga ja kandsin huultele värvitut läiget.

Valmis jumestus tuli selline:












2 comments:

  1. Grete kulmud on minu maitse jaoks natuke liiga paksud, kuid kõik muu ülejäänud kompott on kokku super - väga ilusad pildid. :)

    ReplyDelete