Saturday, July 19, 2014

Kerge päevane jumestus Korea kosmeetikaga

Jumestus ja pildid: Penelope
Modell: Jaana


Jaana jumestamiseks kasutasin Korea kosmeetikat veebipoest Meon.

Ühtlase ja kauapüsiva meigipõhja jaoks on vaja, et nahk oleks piisavalt niisutatud. Kasutasin naha ettevalmistamiseks  Tony Moly toitvat õuna-mee näokreemi. Esmalt jääb selle kreemi puhul muidugi silma lustakas pakend. Lastega sai kohe kokku lepitud, et kui kreem otsas, siis saab pakend neile, et oleks hea Lumivalgekest ja kurja kuningannat mängida :) Kreemi lõhn on väga naturaalne, meenutab õunapüreed. Kreem on üsna vedel, soovi korral võib seda purgist võtta kaasas oleva väikese kulbikesega. Toode on niisutav, ennetab kortse ja sobib igale nahatüübile.


Järgmise etapina kandsin näole Tony Moly Silky Smooth Balm primerit. Kuldse muna kujulisse pakendisse peidetud kreem on  paks, kuid hajub nahale hetkega jättes nahapinna väga siidiseks. Primer täidab väikesed kortsukesed ja varjab poorid. Primeriga kaetud nahal jääb jumestuskreem ühtlasemalt ja püsib kauem.



Meigipõhja tegemiseks kasutasin Skin79 Super Plus BB kreemi. Kreem on üsna hele, nii et sobib heledanahalistele, toon on mõnusalt neutraalne sulades oma nahaga kenasti kokku - ei jää kollakas ega roosa. Konsistents on paks, meenutades pigem jumestuskreemi, kuid katvus on BB kreemile omaselt läbikumav. Kreem ühtlustab nahatooni, kuid tumedate silmaaluste või vistrike katmisega ta hakkama ei saa - selleks tuleb lisaks kasutada peitepulka. Kreem toidab ja niisutab nahka, ennetab kortsede teket ja töötab ka päikesekaitsekreemina SPF 25.


Silmameigi jaoks kasutasin kogu liikuval laul Tony Moly pruunikaskuldset lauvärvi. Lauvärv on üsna tagasihoidliku pigmenteeritusega ja sisaldab ilusaid kuldseid säraosakesi. Silma sisenurka kandsin särapuudrit ja hajutasin selle lauvärviga kokku.


Lainerijoone tõmbasin Tony Moly geellaineriga (Toon Choco Brown). Selle toote lillakaspruun variant kuulub mu suurte lemmikute hulka, nii et tahtsin väga katsetada ka teisi toone. šokolaadipruun lainer ei jää lillakaspruunile üldse alla - on samuti väga mõnusa geelja tekstuuriga, teeb ilusa ühtlase joone juba ühe pintslitõmbega, on veekindel ja kauapüsiv. Suureks plussiks on ka toote korgi sisse peidetud pintsel, mis on väga hea kuju ja suurusega, sobides nii peene kui ka laia lainerijoone joonistamiseks.


Värvisin ripsmed musta tušiga, panin põskedele veidi roosakat ruuži, ääristasin huuled punase huulepliiatsiga ning kasutasin huulte värvimiseks Tony Moly vedelat punast huulevärvi. Värv on pakendatud armsa südamekujulise korgiga pudelisse. Toode on vedel ja otsekui sulab huultesse - mingit huuleläikele omast kihti huulte peale ei jää. Huulevärv püsib üsna kaua, söömist-joomist siiski ei kannata ja vajab peale seda uuendamist.


Lisaks eelpoolmainitud kosmeetikale sain seekord Meonist ka pintslipuhastusvahendi. Kui pesed pintsleid veega, siis kuivavad nad üsna kaua, puhastav sprei aga aurustub kiiresti ja pintslid on ruttu uuesti kasutamisvalmis. Lauvärvi- ja põsepunapintslite puhastamiseks piisab ühest puhastuskorrast, (pihusta spreid pintslitele, oota mõni hetk kuni vedelik imendub ja puhasta siis pintslid salvrätil) rasvasemate toodete pealekandmiseks kasutatud pintslid nagu näiteks huulepintsel, vajavad kahte puhastuskorda. Sprei on värvitu ja õrna lõhnaga.



Valmis jumestus tuli selline:




No comments:

Post a Comment