Monday, June 30, 2014

Mallukas ja Milvi


Seekord oli mu  modelliks kirjaneitsi Mariann Kaasik aka Mallukas. Jumestuse tegemiseks kasutasin Ontic Minerals mineraalkosmeetikat.

Põhja jaoks segasin toone Stories from the Ivory Coast ja Creme Brulee, et saada Marianni jaoks sobiv toon. Kandsin puudri peale Ontic Minerals kabukipintsliga. See on ideaalse kuju ja tugevusega, et teha kerget loomulikku põhja. Tugeva katvusega meigi jaoks on vaja kanda näole kaks kihti puudrit.

Pintsliga tuleb kaasa praktiline vutlar, milles pintslit hoida.


Sel ajal kui me jumestust tegime, hakkas väljas vihma sadama ja taipasime, et ilmselt tuleb meil oma fotosessioon vihmas läbi viia. Et jumestus kindlalt püsiks, katsin kogu näo mati riisi kinnituspuudriga. See on õrn läbipaistev puuder, mis tagab jumestuse kindla püsivuse. Matti riisi kinnituspuudrit saab kasutada ka päeva jooksul jumestuse värskendamiseks - kui märkad, et nägu on läikima hakanud ja kardad, et uus kiht tavalist mineraalpuudrit võib meigikihi liiga paksuks muuta, siis on hea kasutada läbipaistvat kinnituspuudrit, mis matistab näo kenasti ära ja meigipõhi ei lähe maskitaoliselt paksuks.

Modelleerisin näo heleda päikesepuudriga Sunkissed , mis on ideaalne toon põhjamaiselt heledale nahale. Päikesepuuder on kerge sädelusega ja hajub väga hästi.


Joonistasin silma välisnurga välja musta pliiatsiga ja katsin liikuva lau heleda lauvärviga Vanilla Sensei. Kasutasin märga pintslit, et saada  võimalikult intensiivset tulemust. Lau välimisse kolmandikku, koopajoonele ja alumisele ripsmepiirile kandsin tumepruuni tooni Queen of Beauty Fair. Mõlemad lauvärvid on tugevalt pigmenteeritud ja kerge sädelusega.


 Tõmbasin ülemisele ripsmepiirile musta lainerijoone, värvisin ripsmed musta tušiga ja lisasin lopsakad kunstripsmed. Kuna tahtsime Marianni pildistada koos tema lemmiksea Milviga, siis oli plaanis teha täispikkuses pilte ja selleks valisin väga efektsed ripsmed, et nad ka kaugemalt tehtud pildi peal paistma jääksid.


Põskedele andsin puna vanaroosa põsepunaga Trust Pink! . Trust Pink on matt põsepuna, mis on tugeva pigmenteeritusega, nii et seda peaks doseerima ettevaatlikult ja hoolikalt hajutama.


Värvisin huuled punase huulepulgaga ja valmis jumestus tuli selline:


Kuna vihmasadu ei kavatsenudki lõppeda, siis jäi meie sessioon üsna lühikeseks, aga mõned toredad pildid siiski saime:




Saime kinnitust sellele, et Ontic Mineralsi tooted on tõepoolest veekindlad - jumestus püsis ilusti vihmasajust hoolimata!

2 comments:

  1. Lahedad ja sügishõngulised.

    ReplyDelete
  2. Tõeliselt ilusad ja veidi sügisesed pildid, Milvi on lausa hämmastavalt fotogeeniline! :)

    ReplyDelete