Monday, June 2, 2014

Glamuur

Jumestus ja pildid: Penelope Russak
Modell: Laura-Liisa (Metro Models)
Silist: Alli-Liis Vandel
Kleidid: Ingrid Paats

Jumestuse tegemiseks kasutasin Make Up Store tooteid.



Tumedate toonidega jumestuse tegemisel on hea alustada silmadest, mitte meigipõhjast. Esiteks katsin Laura-Liisa laud jumestuskreemi ja puudriga ning ääristasin silma musta pliiatsijoonega, mille hajutasin ripsmete vahele.

Liikuval laul kasutasin Make Up Store Eyedusti (toon Umber):


Eyedust on sädelev puuderlauvärv. Kui seda peale kanda kuivalt, siis jätab ta üsna tagasihoidliku tulemuse, kui aga kasutada peale kandmiseks märga pintslit on tulemus väga intensiivne ja metalse läikega.  Eyedust pudiseb tugevalt, seetõttu peaks silmaalust kaitsma vatipadja või salvrätiga ja kui võimalik, siis teha jumestuspõhi alles peale silmameigi tegemist, et saaks kerge vaevaga põskedele pudisenud lauvärv ära pühkida.


Koopajoonele ja alalaule tegin varjutuse musta mati lauvärviga, et jumestusele veelgi dramaatilisust lisada. Värvisin silma limaskesta musta pliiatsiga ja värvisin ripsmed pikendava Long Lash tušiga:


Kasutasin näol tugeva katvusega jumestuskreemi ja puuderdasin hoolikalt. Põskedele lisasin õhetust Make Up Store põsepunaga Passion:


Huulte värvimiseks valisin Make Up Store huuleläike Clematis:


See näeb välja nagu komm ja ka lõhnab kommiselt :) Värvitriibud sulavad kokku sügavaks marjapunaseks tooniks, millel on küllaltki tugev läige. Selleks, et punasust rõhutada ja tagada värvi parem püsivus, katsin enne huuleläike kasutamist huuled üleni veinipunase huulepliiatsiga. Huuleläige on intensiivse tooniga, mõnusalt kerge ja ei pane huuli kleepuma.

Valmis jumestus tuli selline:







Minu grimmikohver on oma värvilise sisuga paelunud juba ka mu tütreid.


Kui see väikeste lilledega purgike avastati, siis polnud mul enam pääsu. Tuli ripsmeliim välja otsida ja ka pesamunale meiki teha :)


No comments:

Post a Comment