Friday, May 16, 2014

Merliin

Modell: Merliin (Metro Models)

Merliini jumestuses kasutasin Korea kosmeetikat firmadelt Tony Moly ja Missha.


Meigipõhja jaoks kasutasin  Missha pärlisäraga BB kreemi Shiny.



Ma pole kunagi varem tulnud mõttele fotojumestuses BB kreemi kasutada, sest üldiselt usaldan ikka katvamaid tooteid. Merliinil on aga väga ilus nahk kenade tedretäppidega, mida ma ei tahtnud ära katta, nii et otsustasin proovida, kuidas BB kreem fotojumestuses töötab.

Missha Shiny on keskmise katvusega BB kreem, mis sisaldab väikseid säravaid osakesi, mis panevad naha kaunilt sillerdama. Sädelust on täpselt paras kogus - lähedalt vaadates helkleb nahk kenasti, aga jumestust üldiselt vaadates ei hakka sädelus häirima.

Kerge sädelus jäi paistma ka siis, kui katsin näo transparentpuudriga ja modelleerisin päikesepuudriga.



Silmameigiks kasutasin  Tony Moly lauvärve Crystal Cushion Eye Pot. (Toonideks Orange ja Brown)


Kõigepealt katsin kogu liikuva lau heleda neutraalse lauvärviga. Seejärel kandsin märja pintsliga lau välimisse kolmandikku Tony Moly oranži lauvärvi. Tony Moly lauvärvid on üsna õrna pigmendiga, nii et kui on vaja saavutada maksimaalset intensiivsust, siis tuleb neid peale kanda veega niisutatud pintsliga vajutavate liigutustega.

Koopajoonele kandsin Tony Moly pruuni lauvärvi. Mõlemad lauvärvitoonid sisaldavad ilusaid kuldseid säraosaksesi. Tony Moly lauvärvid on lihtsalt hajutatavad ja üsna õratoonilised, nii et neid võib näiteks julgelt kinkida oma väiksele jumestushuvilisele õele, kartmata, et ta endale klouninäo pähe joonistab. Kui aga otsid toodet efektse lavajumestuse jaoks, siis võivad need lauvärvid lahjaks jääda.


Laineriks kasutasin Tony Moly Backstage Gel Eyelinerit. (Toon Plum Brown).

See toode tekitas täieliku wow-efekti! Olen pikka aega otsinud alternatiivi mustale lainerile, aga värvilised on alati olnud liiga värvilised ja pruun liiga igav. Tony Moly Plum Brown oli just see, mida ma olen otsinud. Laineri pruunikaslilla värv sobib pea iga silmameigi juurde ja on märksa tagasihoidlikum kui must lainer, mida ma muidu olen harjunud kasutama. Sobib ideaalselt päevameigiks.

Toode on mõnusalt geelja tekstuuriga, seda nahale kanda on äärmiselt lihtne. Ta teeb ilusa tugeva joone juba ühe pintslitõmbega ja ei tekita tükke. Lainer on pakendatud pintsliga varustatud topsi. Esimest korda leidsin ma tootega kaasasoleva pintsli, mida reaalselt saab kasutada! Üldiselt on toodetega kaasas olevad pintslid ja aplikaatorid vaid prügikasti väärt kaup, aga see pintsel sobib laineri pealekandmiseks ideaalselt.

Tutvustavas tekstis lubatakse, et lainer on veekindel. Kandsin seda prooviks modelli käele ja pärast pesi ta käsi vee ja seebiga - lainerijoon oli endiselt käe peal alles. Nii et kui otsid veekindlat ja kauapüsivat toodet, siis Tony Moly laineris ei pea pettuma. Õnneks suudab silmameigieemaldaja selle siiski suurema vaeva ja hõõrumiseta nahalt lahti saada.

Tony Moly ja Missha tooteid saab osta veebipoest Meon. Teenindus on neil ülikiire- täna tellid ja homme on pakk Smartpostis, nii et soovitan soojalt!



Silmameigi lõpetasin musta ripsmetušiga. Värvisin kulmud mati pruuni lauvärviga. Põskedele panin veidi oranžikat ruuži ja huuled värvisin ruužitooniga sarnase huulepulgaga.

Ja siin on veel mõned pildid kaunist Merliinist:





1 comment: