Sunday, May 11, 2014

Kevadine jumestus BeYu toodetega

Modell: Laura-Liisa (Metro Models)



Laura-Liisa jumestuse tegin BeYu toodetega.


Põhja jaoks kasutasin Perfect Teint Make Up Base nimelist kerget toodet (toon 29P), mis sobib ideaalselt heledale nahale. Perfect Teint Make Up Base on õrna katvusega jumestuskreem, millega on väga kerge teha päevameiki, sest tulemus on kohe kenasti matt ja otsest vajadust lisaks veel puudrit kasutada ei ole. Laura-Liisal on väga kaunis nahk, nii et ka fotomeigi jaoks ei ole tema puhul vaja kasutada tugevama katvusega toodet. Silmade alla kasutasin BeYu Hydro Miracle Concealerit (toon 2). See on valgustpeegeldava toimega peitekreem, mis kaotab hetkega tumedad silmaalused ja varjab ka muud iluvead. Mõnusast pliiatsikujulisest pakendist tuleb ühe vajutusega välja täpselt sobiv kogus toodet, nii et seda on ülimugav kasutada.

Kuna tahtsin olla kindel, et nägu terve sessiooni jooksul läikima ei hakkaks, viimistlesin põhja kergelt transparentpuudriga. Fotojumestusel käib alati asja juurde ka modelleering - kuna sooviks oli rõõmus kevadine meik, siis modelleerisin vaid õrnalt päikesepuudriga.

Joonistasin silma välisnurga pruuni silmapliiatsiga ja hajutasin pliiatsijoone ripsmete vahele.

Liikuva lau katsin BeYu Color Biggie šampanjatooni (toon 310) silmapliiatsiga. Color Biggie pliiatsid on mitmeotstarbelised - neid saab kasutada nii lauvärvina kui silmapliiatsina. Toode on meeldivalt kreemjas, nii et laule kandmine on imelihtne ja hajutada saab seda vabalt ka sõrmega. Mina eelistan hajutustööks siiski pintsleid - eriti hästi sobib Color Biggiede jaoks üleval parempoolsel pildil olev ümara otsaga keskmise suurusega hajutuspintsel. (Mul on Elf-i oma.)

Koopajoonele kandsin virsikutooni Color Biggie pliiatsit (toon 316) ja hajutasin värvid omavahel kokku. Hajutamisel tuleb olla üsna kiire - värskelt nahale kantuna on Color Biggie värv pehme ja kreemjas ning laseb end hõlpsalt hajutada, kuid kauapüsivale tootele omaselt kuivab ta nahale kindlalt kinni ja siis on edasine hajutamine keeruline.

šampanjatooni Color Biggie pliiatsit kandsin ka alalau sisenurka ja viimase lihvina kasutasin rohelist BeYu silmalainerit (toon 739). Nii Color Biggiede kui ka silmalainerite toonivalik on BeYu-l väga lai. BeYu lainer sai juba esimesel kasutamisel mu suureks lemmikuks - pliiats on kreemjas ja pehme, selle pealekandmine on väga lihtne. Värv kuivab veekindlaks, nii et pliiatsijoon püsib ilusana terve päeva.


Ripsmete värvimiseks kasutasin musta BeYu tušši Beauty Queen Volume Mascara.

Põsed said toonitud BeYu Color Passion ruužiga (toon 128). Color Passionit on lihtne hajutada ja toonid on hästi loomulikud. Sobivad suurepäraselt igapäevaseks kasutamiseks.  Selle põsepuna kasutamisega saavad hakkama kindlasti ka need, kellel varasem ruužikasutamise kogemus puudub.


Huulekontuuri joonistasin huule loomulikule värvile sarnaneva pliiatsiga ja värvisin huuled BeYu klassikalise huulepulgaga (toon 429).

Kel nüüd tekkis soov neid mõnusaid tooteid ka omal nahal katsetada, siis soovitan seada sammud Ideaal kosmeetikasse, kus on suur valik BeYu tooteid müügil.


Meie päev aga jätkus nii:











1 comment:

  1. Väga kaunid fotod! Kui tohib küsida, siis kus selline ilus puudeallee asub, mis viimaste piltide taustal on?

    ReplyDelete