Tuesday, May 27, 2014

Helesinine unistus ja Max Factor

Jumestus ja pildid: Penelope Russak
Modell: Anette
Stilist: Minni Valdmees



Anette jumestamiseks kasutasin Max Factori tooteid.

Kõigepealt lakkis ta küüned Glossfinity helesinise küünelakiga (Toon Celestial Blue):


See on armas helesinine toon, milles on õrnad roosakad küütlevad osakesed. Selleks, et saavutada samasugust intensiivust nagu pudelis, on vaja 2 kihti lakki. Pakendil olev kiri lubab, et lakk püsib küüntel ilusana 7 päeva - päris nii hästi see minu küüntel küll vastu ei pidanud, aga kuna tegin aiatöid ja pesin käsitsi nõusid, siis said käed ka eriti palju vatti.

Meigipõhja tegin Whipped Creme jumestustkreemiga (Toon Soft Honey).
Pole ime, et see on eelmise aasta ilulemmiku tiitlivõitja, sest jumestuskreem on tõesti väga mõnus. Õhulise koostisega jumestuskreemi saab nahale kanda väga kiiresti kasutades sõrmi või meigikäsna. Kreem on hea katvusega, nii et tugeva fotojumestuse saamiseks oli seda vaja peale kanda vaid 1 õhuke kiht.


Modelleerisin näo tumedama jumestuskreemiga ja puuderdasin.

Silmameigis kasutasin türkiissiniseid toone ja valget silmalainerit. Kõigepeal katsin liikuva lau helesinisega ja varjutasin koopajoone tumedama türkiisitooniga. Alalaule tõmbasin tugeva erksinise ja  ülemisele ripsmejoonele valge pliiatsijoone.

Silmameigi lõpetasin  Max Factor Clump Defy Extensisons musta ripsmetušiga.

Toodet tutvustavas materjalis öeldakse, et tegu on Max Factori esimese tušiharjaga, kus tušitükkidel ei ole võimalik tekkidagi. Tundub, et harjainsenerid on oma tööd hästi teinud, sest ka mitme kihi tuši lisamisel ei tekkinud mingeid tükke. :) Tušš pikendab, tihendab ja on ilusa sügavmusta värviga. Ka terve väga palava ilmaga tehtud fotosessiooni ajal ei läinud tušš laiali ega hakanud pudisema.


Jumestuse lõpetasin Max Factori Lipfinity huulevärviga (Toon 016 glowing). See on väga kauapüsiv kahe komponendiga toode. Kõigepealt tuleb huuled värvida värvilise huulelakiga ja hoida huuli paokil 60 sekundit, et lakk kuivaks. Seejärel katta värvitu läikiva huulepulgaga. Päeva jooksul võib läike lisamiseks värvitut huulepulka uuesti kasutada, kuid värviline värv püsib huultel terve päeva. Vahepeal võib muretult süüa-juua ja värv ei kao kuhugi.


Valmis jumestus tuli selline:









1 comment: