Thursday, July 24, 2014

Bellapierre

Jumestus ja pildid: Penelope
Modell: Elina

Jumestuse tegemiseks kasutasin Bellapierre mineraalkosmeetikat.


Praegu õues valitseva kuumalainega on püsiva jumestuse tegemine üsna keeruline - nahk higistab, jumestus võib näole jääda ebaühtlaselt või minna laiali. Seetõttu on naha põhjalik ettevalmistus enne meikimist eriti oluline. Bellapierre Derma Beauty nahahooldussarjas on olemas kõik vajalikud tooted, millega nahka enne meigi tegemist niisutada ja matistada. Toodete koostisest ja kasutamisest rääkisin pikemalt selles postituses.

Esiteks puhastasin naha Milky Cleanser puhastuspiimaga ja kasutasin poore ahendavat ning niisutavat toonikut.


Järgmisena kasutasin õrnatoimelist koorijat, mis puhastab poorid ja muudab nahatooni ühtlasemaks.
Niisutamiseks kasutasin Bellapierre kortsudevastast kreemi, mille sügavalt niisutavat mõju tunneb juba esimesel kasutuskorral.

Selleks, et jumestus võimalikult hästi püsiks katsin näo veel primeriga, mis matistab naha hetkega, täidab kortsukesed ja muudab poorid vähem nähtavaks.



Nagu kõik Bellapierre kosmeetika, nii on ka nende nahahooldussari läbinisti looduslik ja ei sisalda mingeid kahjulikke lisaaineid. Olen tänaseks Bellapierre tooteid 2 nädalat kasutanud - nahk on tõeliselt hästi niisutatud ja täiesti puhas - kui muidu tekivad vahest mõned punnid, siis peale kahenädalast Bellapierre kasutamist on nahk täiesti klaar.

Meigipõhja tegemiseks kasutasin Bellapierre mineraalpuudrit (toon Cinnamon). Mineraalpuuder on kõik-ühes toode - see teeb ära sama töö mille jaoks tavaliselt on vaja jumestuskreemi, puudrit ja peitepulka, lisaks kaitseb veel ka päikese eest (SPF 15). Kandsin puudri peale suure kabukipintsliga ja kasutasin tugevamat katmist vajavate kohtade jaoks väikest lapikut pintslit, et töö oleks täpsem.


Näo modelleerisin päikesepuudriga Pure Element. See on väga kergelt hajutatav soe toon. Puudris on rikkalikult säravaid osakesi, mis annavad näole kauni kuma, kuid ei tee nahka liialt läikivaks.

Põsed said punama Suade- nimelise ruužiga, mis on väga loomulik roostekarva matt toon. Nii põsepuna kui päikesepuuder on tugevalt pigmenteeritud, nii et pealekandmisel tuleb olla ettevaatlik ja võtta korraga väga väike kogus toodet.


Silmameigi tegemiseks kasutasin kolme tooni lauvärve - katsin kogu liikuva lau õrna kreemika tooniga Twilight. Silma välimisse kolmandikku kandsin lillakat tooni Varooka ja hajutasin toonid omavahel kokku. Koopajoone rõhjutamiseks kasutasin öötaevasinist lauvärvi Refined. Nii nagu puuderlauvärvid ikka, kipuvad ka Bellapierre lauvärvid pudisema - selle vältimiseks on hea nipp - võta pigmenti pintslile ja kanna laule, aga ära hakka kohe hajutama, vaid vajuta paar korda pintsliga, kuni näed, et toode kinnitub lau külge. Naha soojus aitab pulbril laugudele haakuda ja siis võib juba julgelt hajutama hakata, kartmata, et lauvärv silma alla pudeneks.


Lainerijoone tõmbamiseks kasutasin samuti tumesinist lauvärvi Refined - kui seda peale kanda märja pintsliga, saab intensiivse ja kauapüsiva laineri.


Värvisin ripsmed musta tušiga ja kandsin huultele värvitut huuleläiget. Jumestus püsis ilusti terve fotosessiooni vältel, kuigi väljas oli 30 soojakraadi.

Valmis jumestus tuli selline:


  







1 comment:

  1. Nii kaunis ja see valgus on lausa imeline! :)

    www.dodolce.com

    ReplyDelete