Tuesday, June 3, 2014

Ontic Minerals pintslid

Seekord tuleb juttu pintslitest. Võid endale kokku osta kõige paremad meigivahendid, kuid kui kannad neid kõiki peale ühe suvalise apilkaatoriga, siis ei ole head tulemust loota. Jumestuspintslite valik on väga lai ja ka meigimaailmaga sina peal oleval inimesel võib see silme eest kirjuks lüüa.

Õnneks on Ontic Minerals raske valmistöö ise ära teinud ja kokku pannud väga praktilise jumestuspintslite komplekti, mis loodud just mineraalmeigi pealekandmiseks. Pintslid on ülipehmest sünteetilisest fiiberkiust, nad hoiavad hästi vormi, on väga tihedad ning mugava suuruse ja kujuga.


Komplekti kuuluvad:

Suur ümara otsaga meigipõhja pintsel, millega saab peale kanda mineraalpuudrit. Samuti sobib see suurepäraselt ka põsepuna jaoks. (Pildil ongi pintsel koos põsepunatooniga XOXO).


Viltuse otsaga pintsel  päikesepuudri või põsepuna jaoks. Mulle meeldib viltuse otsaga pintsleid kasutada just päikesepuudri jaoks, sest nendega saab värvi peale kanda väga täpselt ja samal ajal hajutada. (Pildil koos päikesepuudriga Cacaoblast.)


Komplekti kuulub ka viis erineva suuruse ja funktsiooniga pintslit silmameigi tegemiseks.

Väikesed lapikud silmameigipintslid, millega on hea kanda värvi liikuvale laule. Enamasti kasutan ma viltuse otsaga pintslit silma sisenurga poole (heleda) värvi kandmiseks ja ümara otsaga pintslit silma välisnurga (tumedama) tooni jaoks. (Pildil koos lauvärvidega Golden Member ja You Look Amazing In The Moonlight! )


Suure koheva lauvärvipintsliga on mugav  kanda lauvärvi koopajoonele, sest sel pintslil on ka head hajutamisomadused. Enamasti panen ma koopajoonele mõnda tumedamat tooni. (Pildil lauvärv Brandy Sour )

Väike nurgaga pintsel võimaldab pääseda hästi ripsmete lähedale, nii et sellega saab välja joonistada silma välisnurga ja kanda värvi alalau ripsmete äärde. Samuti sobib see pintsel ka kulmude värvimiseks.


Kohev ümara otsaga hajutuspintsel on meigikoti kohustuslik osa. Kui peaksin siit komplektist valima vaid ühe pintsli, siis oleks see just see. Ümara otsaga kohev pintsel võimaldab kõik värvid kenasti kokku hajutada, eriti meeldib mulle seda  kasutada kulmuluule heleda värvi kandmiseks ja igasuguste nähtavate värviüleminekute hajutamiseks. (Pildil koos lauvärviga Best Friends Forever)


 Kellel uusi meigipintsleid vaja, siis soovitan kindlasti vaadata Ontic Mineralsi kodulehele, kust kõiki neid pintsleid on võimalik osta nii komplektina kui ükshaaval: http://www.onticminerals.ee/aksessuaarid.html


1 comment: