Saturday, May 23, 2015

Eesti esimene huulepulgakollektsioon Onticult



Ontic minerals tuli maikuus välja Eesti esimese huulepulgakollektsiooniga. Onticule omaselt on huulepulgad täis kasulikke aineid ja mõeldud nahka hellitama ja hooldama. Võtmekoostisosadeks on ülimat niisutust pakkuv ploomituumaõli, koostises sisalduvad ka moringa õli ja granaatõuna ekstrakt, mis võitlevad vananemise vastu ning hoolitsevad huulte ilu ja elastsuse eest. Huulepulgad on väga kreemjad ja tugeva pigmendiga. Lõhnavad magusalt ja söödavalt ning jätavad mati tulemuse. Püsivus on üsna hea, peale kerget einet on värv kenasti huultel olemas, kuid kirglike suudluste järel on siiski vaja värvi uuendada.

Saadaval on 6 tooni


Lõin kampa jumestaja Anna Murulauguga, kes Onticu toodetega jumestuse tegi.


Esiteks kasutasime kõige tumedamat huulepulka Plum sensation. See on sügav lillakaspunane toon, mis sai kollektsioonist mu isiklikuks lemmikuks, ehkki ma üldiselt tumeda huulepulga kandja ei ole. Toon on lihtsalt nii eriline ja ilus.





Järgmisena proovisime tumepunast tooni Surrender to me. Pulgas on värv küps punane, huultele kandes võib näha kerget roosakat alatooni.




Ja kolmandana katsetasime roosat huulepulka MiMiMi. Kui seda õhukese kihina huulepintsli abil peale kanda, siis saab õrna tulemuse, mida on lihtne igapäevase meigi juurde sobitada. Kui aga julgelt otse pulgast peale kanda nagu meie seda tegime, saab särtsakad barbie-roosad huuled.




Jään ootama, mida põnevat Ontic järgmisena turule toob, sest siiani on kõik nende tooted minult saanud hinde viis pluss!

2 comments:

  1. Nii ilusad huulepulgad! :)

    ReplyDelete
  2. Jah, lisaks sisule on tõesti ka välimuse kallal vaeva nähtud. Täiskomplekt! :)

    ReplyDelete